Profilvideo / reklamevideo

Vi har stor erfaring med at lave profilvideoer til virksomheder. Der er mange elementer at tænke over, når man skal have produceret en profilvideo til sin virksomhed.

Der skal gerne være en god fortælling og ofte leveres den bedst af virksomheden selv gennem en interviewform med indehaver og/eller evt. ansatte – det øger troværdigheden og gør filmen autentisk. Man kan også vælge at undlade speak og udelukkende lade billederne og underlægningsmusik skabe stemningen og historien. Forud for profilvideoen anbefaler vi altid et produktionsmøde, hvor vi sammen finder frem til virksomhedens DNA. Videoen skal oftest illustrere værdierne og kernen i det produkt eller den service virksomheden yder.

Hvad siger
vores kunder

"Jeg er sikker på, vi har fået de bedste videoproduktioner af vores produkter, vi nogensinde har haft – og jeg kan med sikkerhed sige, vi skal have flere produktioner fra Nordisk Media. Arbejdsprocessen har været præcis og professionel. Sproget direkte og effektivt. Derfor vil jeg også anbefale Anders & Nordisk Media til andre "

Peter Kristensen , Indehaver
www.directespana.dk

Indhent et gratis
og uforpligtende tilbud

Indhent et gratis tilbud. Du får en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Anders Christiansen

Kontakt os